Menu van 23/04 tot en met 25/04

VOORGERECHT

Streekasperges met gerookte zalm en waterkers

Of

Gamba's a la plancha, lookmayonaise , couscous


HOOFDGERECHT

Kabeljauw , kruidenkorst en zeegroenten

Of

Ossobuco alla milanese, verse pasta


DESSERT

Chocolade brownie, sinaasappel en rabarber

Of

Geitenkaas met frambozenvinaigrette en spekjes


Prijs 3-gangenmenu 39.5 euro pp incl brood en boter
Leveringen aan huis op vrijdag, zaterdag en zondag
afhalen vrijdag en zaterdag tussen 17 uur en 18 uur
zondag tussen 11uur en 12 uur

De gerechten zijn vers bereid op bestelling en dus enkele dagen houdbaar in de koelkast

Bestellen kan online www.juliaenelias.be onder rubriek reservaties
OF
info@juliaenelias.be of telefonisch op nr 016/88 37 99
Gelieve de gekozen gerechten, afhaal of levering en adres te vermelden