Menu van 23/04 tot en met 25/04
VOORGERECHT
Streekasperges met gerookte zalm en waterkers
Of
Gamba's a la plancha, lookmayonaise , couscous
HOOFDGERECHT
Kabeljauw , kruidenkorst en zeegroenten
Of
Ossobuco alla milanese, verse pasta
DESSERT
Chocolade brownie, sinaasappel en rabarber
Of
Geitenkaas met frambozenvinaigrette en spekjes
Prijs 3-gangenmenu 39.5 euro pp incl brood en boter
Leveringen aan huis op vrijdag, zaterdag en zondag
afhalen vrijdag en zaterdag tussen 17 uur en 18 uur
zondag tussen 11uur en 12 uur
De gerechten zijn vers bereid op bestelling en dus enkele dagen houdbaar in de koelkast
Bestellen kan online www.juliaenelias.be onder rubriek reservaties
OF
info@juliaenelias.be of telefonisch op nr 016/88 37 99
Gelieve de gekozen gerechten, afhaal of levering en adres te vermelden