Diner (avond): ma-zat

A la carte kaart

 

Voorgerechten/starter/entrée

 

Onze kroketjes van grijze garnalen, gefrituurde peterselie, citroen, bisque

Crokets of grey shrimps from zeebrugge, parsley and lemon, Bisque

Crocquettes des crevettes grises de Zeebrugge, persil frit et citron, Bisque

 

Carpaccio van, West Vlaams rood bontrund, pesto, mayonaise van gebrande paprika

Carpaccio of Belgian roodbont beef, pesto, mayonnaise of burned paprika

Carpaccio de boeuf Roodbont de Belgique, pesto, mayonnaise de poivron brulé

 

Luikse sla met gemarineerde kip en kalfszwezerik

Salad off marinated chicken and sweatbread

Salade Liegeoise avec riz de veau et poulet mariné

 

Puree van Belle de Fontenay, karnemelk gerookte forel, grijze garnalen en gebrand ei

Belle de Fontenay puree,buttermilk, smoked trout, chrimps, burned egg

Puree de Belle de Fontenay, babeurre, truite fumé, crevettes grises et Oeuf Brulé

 

Céviche van zwaardvis, fregola, avocado, krokantje van zuurdesem

Ceviche of swordfish, fregola, avocado and crisp of sourdough bread

Céviché  d’espadon, fregola, avocado et crousillant de pain levain

 

Zeeuwse mosseltjes, curry, kokosmelk en koreander

Mussels from Zeeland, curry, kokosmilk and koreander

Moules de Zélande, lait de coco et coreandre

Hoofdgerechten

Vis volgens marktaanbod, spinazie, blanke botersaus met citroen en grijze garnalen

Fish of the day, spinach, buttersauce with lemon and shrimps

Poisson du jour,  épinards, sauce beurre blanc au citrom et crevettes grises

 

Op lage temperatuur gegaarde lamsbout, seizoensgroenten

Lam coocked on low temperature, vegetables of the season

Gigot d’agneau cuit au temperature bas, légumes de saison

 

Filet van Poulet jaune uit de Landes , seizoensgroenten,, portosaus

Filet of chicken, season vegetables, sauce with port

Filet de poulet jaune, légumes de saison, sauce au porto

 

Varkenswangen gesmoord in kriekbier met seizoensgroenten en krielaardappelen

Porc cheeks made with kriek beer, vegetables, small patatoas

Joues de porc braisé au Kriek, légumes et patates

 

Gebakken zeetong meunière met sla en frietjes

Doversole meunière with salad and fries

Sole Meunière avec salade et pommes frites

 

Beef corner

 

Steak tartare

 

Filet pure  Holsteiner graan gevoederd met sla en frietjes

 

Chateau briand (per 2 personen) wit-blauw rund met sla en frietjes

Entrecôte Holsteiner met sla en frietjes

 

U kan in onze beef corner kiezen tussen Béarnaisesaus of Peperroomsaus of façon Julia (look, beenmerg, vleesjus)

                                                                                                          

 Desserten:

 

Biscuit van amandel met mousse van citroen, sorbet van framboos

 

Bavarois van griekse yoghurt met compote van rabarber en chocoladekrokantjes

 

Mousse van donkere Belgische chocolade, panna cotta van passievrucht

 

Klassieke Dame Blanche

 

Creme brulée